Standaard pakketten

Hieronder staan onze standaard pakket prijzen aan gegeven. Wil je een aanvraag op maat?

Vul dan ons aanvraagformulier in.

Aanvraagformulier

Wil je een speciale order of een de koptelefoons huren voor meerdere dagen? Laat het ons weten via het aanvraagformulier!


Beschikbaarheid

Hieronder kunt u de beschikbaarheid van de koptelefoon bekijken. Als er op een dag niets is gepland, betekent dit dat alle koptelefoons nog steeds beschikbaar zijn!

Spelregels

Huren

Na een aanvraag sturen wij een offerte met de mogelijkheden. Ga je akkoord met de offerte sturen wij een factuur. Wij reserveren de koptelefoons. Wordt de factuur binnen een week betaald staan ze voor jou vast. Betaal je niet, dan gaan de koptelefoons weer terug de verhuur in.

Schade

Is er een koptelefoon kapot? Vermeld het dan bij ons. Is er schade door slijtage brengen wij niks in rekening. Is er schade want niks met slijtage te maken heeft betaal je reparatiekosten tot een maximum van €40,-. Is er een transmitter kapot, dan kan dit oplopen tot €60,-

Annuleren

Wil je de koptelefoon na overeenkomst toch annuleren? Dan betaal je een percentage van het overeengekomen bedrag. • Tussen de vier en drie weken voor de overeengekomen datum : 15%; • Tussen de twee weken en één week voor de overeengekomen datum: 30%; • Binnen één week voor de overeengekomen datum: 50%.