Volg de 3 P’s en maak van jouw avond een onvergetelijk feestje!

PLUG

PLAY

PARTY

Stap 1 - PLUG

De koptelefoons worden in de meeste gevallen geleverd in een houten kist.

In de kist zitten de transmitters in aparte zwarte tasjes. Zet de transmitters aan.

Heb je een TX-60RF transmitter is er geen stroom nodig. Zet de transmitter aan door aan de zijkant de knop naar On te schuiven. Plug de bijgeleverde audio kabel in de transmitter of zet de bluetooth verbinding aan. Benieuwd hoe je dat doet? Lees hier meer 

Heb je een TX-50RF sluit je deze aan op het stroom en plug je de gewenste kabel (tulp-tulp of tulp-jack) in de transmitter via de tulp ingang (rood-wit aansluiting). Heb je een binnen feestje? Zet de transmitter aan de achterkant op Low (minder ver maar sterker bereik). Heb je een buiten feestje? Ook leuk! Maar zet de transmitter even op High (bereik tot 500m). Kom je er niet uit? Bekijk hier onze uitgebreidere handleiding

Kies per transmitter het uitzendkanaal (1, 2 of 3) van de muziek op jouw nog aan te sluiten device.

Stap 2 - PLAY

Sluit je mobiel, tablet, laptop of DJ apparatuur aan op de transmitter door gebruik te maken van de bijgeleverde kabels of de bluetooth verbinding (alleen bij de TX-60RF transmitter). Er is standaard een jack kabel meegeleverd en bij de TX-50RF krijg je er ook een tulp kabel bij voor DJ apparatuur.

Speel op je apparaat muziek af!

Heb je een iPhone of een mobiel met alleen een USB-C aansluiting? Geen probleem! Wij leveren standaard verloopstukjes mee zodat alles gemakkelijk aangesloten kan worden.

Stap 3 - PARTY

Pak een koptelefoon en zet hem aan met de aan en uit knop.

Aan de zijkant is er een knop om te kiezen tussen kanaal 1, 2 of 3. Alle kanalen hebben ook een eigen kleur; Magenta, Geel en Cyaan. De kleuren worden ook zichtbaar op de oorschelp zodat je tijdens het dansen kan zien wie naar welk kanaal aan het luisteren is.

Aan de andere kant van de koptelefoon zit een volumeknop waarmee het volume harder en zachter kan worden gezet.

Zo simpel is het. Je bent helemaal klaar voor het feestje! Kies jouw favoriete kanaal en ga lekker swingen!

Gebruiksaanwijzing Transmitters

Silent Disco Delft - Plug

Wij verhuren twee verschillende soorten zenders (transmitters) bij onze Silent Disco sets. 

Een transmitter die op stroom moet worden aangesloten, met een ver bereik en ideaal als je met DJ apparatuur gaat werken, deze heet de TX-50RF. 

Onze andere transmitters werkt met een accu en kan worden verbonden door middel van bluetooth. Ideaal als je je mobiel gebruikt voor het afspelen van muziek. Deze transmitter heet de TX-60RF.

Tijdens het bestelproces vragen wij een aantal dingen, deze zijn niet verplicht om in te vullen, maar met deze informatie kunnen wij goed inschatten wat we aan je mee moeten geven om alles gemakkelijk aan te sluiten! 

SilentDiscoDelft- Apparatuur
SilentDiscoDelft - Geruisloos Feesten
SIlent Disco Delft Trasnmitter