Onze prijzen staan hieronder aangegeven.

Hoe meer koptelefoons er worden gehuurd, hoe goedkoper de prijs.

Op onze pagina huren kan je zien wanneer onze koptelefoons al zijn verhuurd, deels of volledig.

Een aanvraag doe je met onze standaard pakketten of door ons aanvraag formulier in te vullen. Wij kijken dan eerst of de koptelefoons nog beschikbaar zijn.

Je krijgt van ons een bevestiging als alles nog beschikbaar is. De aanvraag blijft een week geldig. Mochten wij na een week nog geen betaling hebben ontvangen gaan de koptelefoons weer in de verhuur.

Prijzen

Huur meer en betaal minder!

Alle prijzen zijn incl. BTW

10 - 25 stuks

€5,50

Per Koptelefoon

30 - 90 stuks

€5,-

Per Koptelefoon

100 - 300 stuks

€4,50

Per Koptelefoon

Bij 10 tot 25 stuks leveren wij 2 kanalen mee in plaats van 3. 

Mocht je toch 3 kanalen willen gebruiken dan kunnen wij die voor een meerprijs van 20,- euro meeleveren. Je kan de extra transmitter aanvinken bij je bestelling.

Tijdens het aanvragen zijn er ook opties om verlengstukjes mee te huren voor 2,- euro. Dit zijn verlengstukjes van Iphone Lighting naar Jack en/of van USB-C naar Jack. Mocht je zelf de verlengstukjes in huis hebben kan je die natuurlijk gemakkelijk gebruiken.

Tijdens het aanvraagproces is er ook een optie om voor duurdere transmitters te gaan. Deze transmitters werken op een accu, kunnen via bluetooth een connectie maken, hebben een audio input en een microfoon input. Er wordt een kleine microfoon meegeleverd met een klip.