Delft

Ben je opzoek naar een Silent Disco verhuur in of rondom Delft? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij zijn gevestigd aan de Rotterdamseweg 370A13 in Delft. Wil je de koptelefoons huren? Kom ze dan vooral ophalen en weer terugbrengen, scheelt verzendkosten en het is natuurlijk altijd leuk om Silent Disco ervaringen te delen!

Wil je een custom aanvraag doen voor meerdere dagen? Vul hieronder ons aanvraagformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Aanvraagformulier

Beschikbaarheid

Hieronder zie je de beschikbaarheid van de koptelefoons. Als er op een dag niets is gepland, betekent dit dat alle koptelefoons nog steeds beschikbaar zijn!

Spelregels

Huren

Na een aanvraag sturen wij een offerte met de mogelijkheden. Ga je akkoord met de offerte sturen wij een factuur. Wij reserveren de koptelefoons. Wordt de factuur binnen een week betaald staan ze voor jou vast. Betaal je niet, dan gaan de koptelefoons weer terug de verhuur in.

Schade

Is er een koptelefoon kapot? Vermeld het dan bij ons. Is er schade door slijtage brengen wij niks in rekening. Is er schade want niks met slijtage te maken heeft betaal je reparatiekosten tot een maximum van €40,-. Is er een transmitter kapot, dan kan dit oplopen tot €60,-

Annuleren

Wil je de koptelefoon na overeenkomst toch annuleren? Dan betaal je een percentage van het overeengekomen bedrag.

• Tussen de vier en drie weken voor de overeengekomen datum : 15%;
• Tussen de twee weken en één week voor de overeengekomen datum: 30%;
• Binnen één week voor de overeengekomen datum: 50%.