Wij zitten in Delft

Ben je opzoek naar een Silent Disco verhuur in of rondom Delft? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij zijn gevestigd aan de Rotterdamseweg 370A10 in Delft. Wil je de koptelefoons huren? Kom ze dan vooral ophalen en weer terugbrengen, scheelt verzendkosten en het is natuurlijk altijd leuk om Silent Disco ervaringen te delen!

Wil je een custom aanvraag doen voor meerdere dagen? Vul hieronder ons aanvraagformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Aanvraagformulier

Spelregels

Huren

Na een aanvraag kijken wij of de koptelefoons nog beschikbaar zijn. Als dat zo is krijg je van ons een mail met een factuur en een betaalverzoek. Wanneer de factuur betaald is reserveren wij de koptelefoons. Wordt er binnen een week niet betaald, gaan de koptelefoon weer in de verhuur.

Controleer je bestelling

Ondanks dat wij als een geoliede machine werken, blijft inpakken mensenwerk. Wij controleren de inhoud van de kist(en) met je bestemming zorgvuldig en schrijven dat op de pakbon. Controleer de inhoud zelf ook voordat de koptelefoons of apparatuur in gebruik worden genomen. Mis je iets? Laat het ons weten. Dan zoeken we een oplossing.

Schade

Is er een koptelefoon kapot? Laat het ons weten! Bij schade door slijtage brengen wij niets in rekening. Is er sprake van schade wat niets met slijtage te maken heeft dan worden er reparatiekosten tot maximaal €40,- in rekening gebracht. Als een transmitter kapot is, kunnen de kosten oplopen tot €60,-.

Annuleren

Wil je aanvraag annuleren na akkoord? Dan betaal je een percentage van het bedrag.


• Tussen twee weken en een week voor de verhuur datum: 15%;
• Binnen 7 tot 4 dagen voor de verhuur datum: 25%;
• Binnen 3 dagen voor de verhuur datum: 50%.