FAQ

Onze apparatuur is zeer makkelijk aan te sluiten. Op onze site is een handleiding te vinden en deze is ook aan de binnenkant van de kist te vinden waarin wij de koptelefoons leveren. Mocht het je toch niet lukken? Neem gerust contact met ons op.

De koptelefoons kunnen 3 kanalen ontvangen. Bij het huren van de koptelefoon worden 2 of 3 transmitters meegeleverd. Hiermee worden de verschillende muziekkanalen uitgezonden.

Wij leveren de koptelefoons helemaal opgeladen. De accuduur is ongeveer 10 uur, lang zat om een mooi feestje te bouwen!

Elke transmitter heeft een input voor een audiobron. 

Per transmitter leveren we standaard aansluitkabels en verloopstukjes bij. Van tulp naar jack, van tulp naar tulp, voor lightning en USB-C aansluitingen. Hiermee kunnen mobiels, tablets, laptops en andere audiobronnen worden aangesloten.

Wil je ook een microfoon gebruiken. Kies dan bij onze producten en/of aanvraagformulier voor  onze 60-RF transmitter. Deze heeft een accu en kan worden aangesloten met bluetooth, een audio input en een microfoon input. Er wordt een kleine microfoon met klip meegeleverd.

Onze standaard transmitters hebben maar 1 input. Mocht je gebruik willen maken van een audiobron en een microfoon kan je gebruik maken van onze portable transmitters. Geef even als opmerking bij de bestelling aan dat je een microfoon wilt gebruiken.

De koptelefoons hebben een aan en uit knop, een knop om tussen de 3 kanalen te schakelen en een volume knop. 

Wij ontvangen de koptelefoons graag zo snel mogelijk terug zodat wij ze kunnen schoonmaken, opladen en weer kunnen verhuren. Wil je de koptelefoons langs komen brengen dan kan dat op afspraak. Heb je gekozen voor verzending dan heb je ook een retourlabel ontvangen. De kist met koptelefoons kunnen bij een PostNL punt worden afgegeven.

De koptelefoon zijn te verstellen. De koptelefoons passen bij kinderen vanaf 5 jaar. Met onze silent disco koptelefoons maak je een feestje voor jong en oud!

De koptelefoons kunnen meerdere dagen worden gehuurd. Wij hebben speciale prijzen voor huur van meerdere dagen. Geef dit aan bij het aanvraagformulier en wij maken een passende offerte!

Wij leveren de koptelefoons in een houten kist. In de deksel van de kist staat een gebruiksaanwijzing voor het aansluiten van de koptelefoons.

Inhoud: 

  • Opgeladen Koptelefoons
  • Reserve koptelefoons
  • Transmitters
  • AC adaptors voor transmitter
  • Aansluitkabels voor tulp en voor jack
  • Eventuele verloopkabels (kunnen los worden bijbesteld)
  • Eventuele opladers (bij verhuur voor meerdere dagen)
  • Gebruiksaanwijzing

Jazeker!

Ben je van plan om bijvoorbeeld maandelijks iets te organiseren met koptelefoons kunnen wij een speciale prijs maken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Laat het ons weten zodra er een koptelefoon niet meer werkt. Het kan zijn dat de accu's door slijtage niet meer werken. Mochten er koptelefoons kapot zijn wat niet met slijtage te maken heeft worden er reparatie kosten in rekening gebracht.

Bij de verhuur van koptelefoons sturen wij ook altijd een aantal reserve koptelefoons mee.

De transmitters hebben 2 instellingen. Low en High (te vinden achterop de transmitters). Op Low hebben de transmitters ongeveer 200m bereik, dit is een goede optie voor bijvoorbeeld een binnen feest. Op de High optie hebben de transmitters een bereik van 500m, deze optie is perfect voor een buitenfeest!

Onze transmitters op accu hebben een bereik van 300m. Ook zeker ver genoeg voor een leuk buitenfeest 😉

De verzending kost 20,- euro. De kosten zijn zo hoog omdat wij een verzendlabel aanmaken waarmee we de koptelefoons jouw kant opsturen. In de kist zit ook een retourlabel waarmee je de koptelefoons weer makkelijk kan terugsturen.

In de  20,- zit dus verzenden heen en terug.

Ja!

Wij zijn te vinden op Rotterdamseweg 370A10  in Delft. Mocht je de koptelefoons willen ophalen maak even een afspraak via mail of telefoon. Wij zijn namelijk niet elke dag aanwezig 😉

Is een koptelefoon stuk wat niet met slijtage te maken heeft en ook niet meer te repareren? Dan brengen wij 40,- euro in rekening. Ben je een koptelefoon kwijt, dan brengen wij 50,- euro in rekening.

De transmitters werken op een radiofrequentie, hierdoor is er dus geen limiet aan luisteraars! 

Wij werken niet met Borg. Je betaalt het bedrag wat in onze offerte vermeld staat. Ga je daarmee akkoord dan ontvang je een factuur. Betaal je de factuur dan zijn de koptelefoons voor jou gereserveerd!

Tijdens het aanvraagproces controleren wij altijd eerst of we genoeg koptelefoons beschikbaar hebben. Als wij een bevestiging sturen krijg je ook een mail met een betaallink. Zodra jij betaalt, zijn de koptelefoons voor je gereserveerd!

Staat je vraag er niet tussen?