Levering

De koptelefoons worden opgeladen afgeleverd. Deze zijn vervolgens minimaal 10 uur te gebruiken. Is er gekozen voor verzending zorgen wij ervoor dat de koptelefoon 1 of 2 dagen voor de gehuurde dag bij je binnen komen. Huur je de koptelefoon meerdere dagen door middel van een custom aanvraag, dan leveren wij ook opladers mee waarmee je de koptelefoon tussentijds kan opladen.

De koptelefoons worden in houten kisten geleverd. Bij grotere aanvragen doen we deze kisten op slot met een cijferslot. Mocht dat het geval zijn krijg je de code van het cijferslot in je mailbox zodra de koptelefoons zijn gereserveerd.

Afhalen

De koptelefoons kunnen ook gratis worden opgehaald op afspraak! Omdat wij niet elke dag aanwezig zijn is het handig om via de mail eerst een afspraak te maken.

Verzending

Verzendkosten

De verzendkosten bedragen €20,-.

In de kist vind je ook een retourlabel die kan worden gebruikt om de koptelefoon terug te sturen.

Al onze leveringen worden met PostNL verzonden met een track and trace code. Zodra het pakket onderweg is krijg je een mail van ons met daarin deze code om je pakket te volgen.

Leveringsdatum

Als de koerier het pakket probeert af te leveren maar er niemand aanwezig is, zal er een tweede leverpoging worden gedaan op de eerstvolgende leverdag. Wanneer ook deze poging mislukt, zal de koerier een bericht in uw brievenbus achterlaten met informatie op welk postkantoor of servicepunt de koptelefoon kunnen worden opgehaald. Wanneer de bestelling niet binnen het termijn wordt opgehaald, wordt deze aan ons geretourneerd. Om de slagingskans te vergroten sturen wij over het algemeen de koptelefoons 3 dagen voor de huur datum op. Je ontvangt ze dan 2 of 1 dag van te voren.

Retourneren

Wij ontvangen de koptelefoons graag zo spoedig mogelijk terug zodat wij ze kunnen controleren, opladen en weer kunnen verhuren. Heb je gekozen voor verzending dan ontvang je ook een retourlabel in de kist. Deze kan je gebruiken om de koptelefoons naar ons retour te sturen. Wil je de koptelefoon terugbrengen dan dient er altijd een afspraak gemaakt te worden.

Retouradres:
SilentDiscoDelft
Rotterdamseweg 370A10
2629HG Delft
Nederland